Humanisthelg

Det finns ett önskemål inom Förbundet att både öka medlemsantalet och bredda underlaget; fler yngre och fler kvinnor.

Sommarveckan är en fantastisk upplevelse; ett vuxenläger helt ägnat åt humanistiska aktiviteter en hel vecka mitt i svensk sommarnatur. Men det är otvivelaktigt så att det är unga, pigga pensionärer som har lättast för att odelat ägna en sommarvecka åt det egna intresset. För yngre människor, kanske småbarnsföräldrar, är det betydligt tuffare; en begränsad semesterperiod, barnen kräver sitt osv.

Därför testar vi intresset för en Humanisthelg; en kortvariant av sommarveckan. Vi vill erbjuda även en yngre publik ett ambitiöst alternativ. Äldre är naturligtvis välkomna som alltid. Det är blandningen som ger spänst åt diskussionerna.

Ett komplement till den hela Sommarveckan; ”bättre med en helg än ingen vecka alls!” Eller som uppföljning på Konfalägret som ligger några år bakåt i tiden. Eller en uppdatering om du deltog i Sommarveckan för några år sedan.

Anmäl dig definitivt här och nu. Eller på Facebook.

ANM.: Först meddelade vi ”Centrala Göteborg” men det visade sig att en kurslokal skulle kosta uppåt 15.000:-! Därför har vi valt Torslanda Hembygdsförening även om den ligger en bit utanför stan. Transporter lovar vi lösa på bästa sätt. Avgiften 1.500:- kan du ta med i kontanter eller sätta in på Handelsbanken 6232 109 672 038/K. Ericson. I priset ingår lokal, all förtäring (middag, lunch och middag, lunch, fika och tilltugg) samt sparsamt med dokumentation. För den som behöver övernattning rekommenderar vi vandrarhem.

Kursledare: Kjell Ericson

Annonser

One thought on “Humanisthelg

  1. Tråkigt att evenemanget ställdes in. För få deltagare? Beklagar. Verkligen värt nya ansträngningar med liknande inriktning.
    Bästa hälsningar med stort tack för nedlagt arbete!
    Leif

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s